Kardiologija

Srce je najaktivniji mišić u našem telu i kao takvo mu je potrebno puno energije da bi radilo 24 sata dnevno! Da bi srce pravilno radilo, krvne sudove koji opskrbljuju srce kiseonikom i drugim energetskim supstancama potrebno je sačuvati i ostati prohodna i otvorena. Stoga je AbelaPharm pažljivo formulisao dodatke ishrani iz portfolija kardiologije.

ARTEROprotect Forte

Zaštitnik arterija

Dokazano je da samo jedna kapsula ARTEROprotect® dnevno, koja obezbeđuje 10 mg monakolina K, smanjuje nivo ukupnog holesterola i LDL-a. Monacolin K (prirodni statin) odobren je od Evropske agencije za sigurnost hrane kao sastojak koji može pomoći u održavanju normalnog nivoa LDL holesterola. ArteroProtect® Forte pomaže:

  • regulisanju nivoa holesterola,
  • povećanju elastičnost krvnih sudova,
  • poboljšanju zdravlje vaših arterija,
  • smanjuju kalcifikaciju.

Posetite web stranicu >

Cardiovitamin

Za srce i krvne sudove

CARDOvitamin® sadrži jedini aktivni oblik folne kiseline za koji je dokazano da smanjuje nivo homocisteina. Klinička ispitivanja su potvrdila da upotreba kombinacije sastojaka CARDIOvitamina® (folne kiseline, vitamina B6 i vitamina B12) smanjuje nivo homocisteina za 50% u poređenju sa pojedinačnim unosom svakog od tih vitamina. CardioVitamin® se preporučuje svim pacijentima koji uzimaju preparate acetilsalicilne kiseline, jer njihovo kombinovano delovanje pomaže u optimizaciji antiagregacionog efekta i zaštiti krvnih sudova.

Posetite web stranicu >