Herbiko K2D3

Za zdravlje vaših kostiju. Dodatak prehrani s vitaminima K2 i D3.
Sadrži učinkovitu kombinaciju vitamina K2 i D3, odgovornih za zdrave kosti i bolju pokretljivosti.
Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora, neophodnih za zdravlje kostiju i zglobova. Također doprinosi održavanju normalne razine kalcija u krvi, a vitamin K2 odgovoran je za ugradnju kalcija u kosti.
Neto količina: 60 kapsula (=18,9 g)

11,00 (82,88 kn)

Opis:

Redovita uporaba Herbiko K2D3® kapsula pomaže u prevenciji osteopenije i osteoporoze. Čini kosti čvršćima i otpornijima na prijelome, sprječava nastanak i ubrzava cijeljenje prijeloma. Važna funkcija vitamina D3 u tijelu je kontrola apsorpcije kalcija iz hrane u crijevima. Da bi tijelo moglo pravilno iskoristiti kalcij neophodan je vitamin K2 koji ugrađuje kalcij direktno u kosti i sprječava stvaranje naslaga kalcija u mekim tkivima (zglobovi, bubrezi, dojke, krvne žile...). U nedostatku vitamina K2, kalcij se taloži u mekim tkivima i dovodi do dugotrajne opasne kalcifikacije zglobova i organa.
Zato je uz vitamin D3 uvijek potrebno uzimati i vitamin K2.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule):

SASTOJCI u 1 kapsuli u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule) *PU %
vitamin K2 (menakinon) 45,0 μg 90 μg 120 %
vitamin D3 (kolekalciferol) 5,0 μg 10 μg 200 %

*PU: preporučeni dnevni unos

Način primjene:

Odrasli: 1-2 kapsule dnevno, uz obrok.

Napomene i upozorenja:

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Proizvod ne trebaju uzimati osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 18 godina bez konzultacije s liječnikom. Osobe koje su na medikamentoznoj terapiji (naročito na terapiji antikoagulansima) trebale bi se konzultirati s liječnikom prije uzimanja ovog proizvoda.

Recenzije

Budite prvi koji će recenzirati “Herbiko K2D3”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)