Magnall Sleep

Magnall Sleep – za kraće vrijeme uspavljivanja.

Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san i ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s jet lag-om

Magnezij, vitamin B6 i vitamin B12 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava.  Magnezij, vitamin B6, vitamin B12 i folna kiselina doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Neto količina: 10 kapsula

8,00

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 kapsula):

SASTOJCI *PU % 1 kapsula
Magnezij (magnezijev-oksid) 100% 375,0 mg
Vitamin B6 (piridoksin-hidroklorid) 715% 10,0 mg
Melatonin ** 1,0 mg
Folna kiselina (kalcijev metiltetrahidrofolat) 300% 600 μg
Vitamin B12 (cijanokobalamin) 640% 16,0 μg

*PU: preporučeni dnevni unos   **dnevne potrebe nisu ustanovljene

Način primjene:

Odrasli: 1) 1 kapsula dnevno, sat vremena prije spavanja.

2) Za ublažavanje simptoma promjene vremenskih zona 1 kapsula prije spavanja na dan prije puta i nastaviti s uzimanjem nekoliko dana nakon putovanja.

Napomene i upozorenja:

Dodaci prehrani nisu zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Proizvod se ne preporučuje osobama preosjetljivima na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporučuje mlađima od 18 godina. Trudnice i dojilje smiju koristiti proizvod samo uz prethodno savjetovanje s doktorom. Ne preporučuje se dugotrajno uzimanje melatonina za uspavljivanje, jer dugoročno može rezultirati poremećajem prirodnih mehanizama uspavljivanja. Nije namjenjeno osobama s mentalnim poremećajima, uključujući i depresiju.

Predhodno najniža cena: 8,00.

Recenzije

Budite prvi koji će recenzirati “Magnall Sleep”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)