Magnall Sleep

Magnall Sleep – za kraće vrijeme uspavljivanja.

Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san i ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s jet lag-om

Magnezij, vitamin B6 i vitamin B12 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava.  Magnezij, vitamin B6, vitamin B12 i folna kiselina doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Neto količina: 10 kapsula

8,49 (63,97 kn)

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 kapsula):

SASTOJCI*PU %1 kapsula
Magnezij (magnezijev-oksid)100%375,0 mg
Vitamin B6 (piridoksin-hidroklorid)715%10,0 mg
Melatonin**1,0 mg
Folna kiselina (kalcijev metiltetrahidrofolat)300%600 μg
Vitamin B12 (cijanokobalamin)640%16,0 μg

*PU: preporučeni dnevni unos   **dnevne potrebe nisu ustanovljene

Način primjene:

Odrasli: 1) 1 kapsula dnevno, sat vremena prije spavanja.

2) Za ublažavanje simptoma promjene vremenskih zona 1 kapsula prije spavanja na dan prije puta i nastaviti s uzimanjem nekoliko dana nakon putovanja.

Napomene i upozorenja:

Dodaci prehrani nisu zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Proizvod se ne preporučuje osobama preosjetljivima na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporučuje mlađima od 18 godina. Trudnice i dojilje smiju koristiti proizvod samo uz prethodno savjetovanje s doktorom. Ne preporučuje se dugotrajno uzimanje melatonina za uspavljivanje, jer dugoročno može rezultirati poremećajem prirodnih mehanizama uspavljivanja. Nije namjenjeno osobama s mentalnim poremećajima, uključujući i depresiju.

Recenzije

    Budite prvi koji će recenzirati “Magnall Sleep”

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)