Naša farmaceutska proizvodnja pruža visokokvalitetne proizvode i usluge, zasnovane na izuzetnoj proizvodnji i savršenim izvedbama.

Svi proizvodi poduzeća AbelaPharm su inovativne kombinacije prirodnih, sigurnih i učinkovitih sastojaka, koje su trenutno dostupne više od 100 milijuna ljudi u zemljama Europske unije, Bliskog istoka i sjeverne Afrike.

Čitava proizvodnja odvija se u kontroliranom i sigurnom proizvodnom okruženju. Moderna linija za proizvodnju tekućih farmaceutskih oblika, punjenje, zatvaranje, s laminarnom komorom koja osigurava dobivanje visokokvalitetnih i sigurnih proizvoda. Jedinica za proizvodnju praškastih farmaceutskih oblika izrađena je od najkvalitetnijih materijala, što omogućuje deklariranu kvalitetu gotovog proizvoda. Linija za proizvodnju čvrstih farmaceutskih oblika također zadovoljava najviše standarde.

Linija za proizvodnju tekućih farmaceutskih oblika

Linija za proizvodnju čvrstih farmaceutskih oblika

Linija za proizvodnju praškastih farmaceutskih oblika

AbelaPharm je proizvođač nekoliko probiotskih proizvoda. Uspješno smo prenijeli tehnologiju u suradnji sa stručnjacima iz kanadskog Instituta Rosell -Lallemand Inc. i švedskog proizvođača Probi, koje koriste isključivo prirodne i sigurne sastojke.

  1. godine AbelaPharm je prva uvela jedinstvenu, inovativnu ATECH tehnologiju, čime je omogućeno da PVDC blisteri budu dodatno zaštićeni vanjskom troslojnom vrećicom ispunjenom inertnim plinom. Ovo posebno pakiranje sprječava svaki mogući prodor kisika i pruža maksimalnu zaštitu od vanjskih utjecaja – temperature, vlage i svjetlosti.

Održavanjem strogih uvjeta tijekom razvoja proizvoda, proizvodnje i kontrolom lanca opskrbe, osigurali smo da se samo najbolji proizvodi mogu plasirati na tržište pod brendom AbelaPharm.

Proizvodnja AbelaPharma obavlja se na 3 lokacije. Svako mjesto proizvodnje osigurava visokokvalitetne proizvode i usluge, zasnovane na izuzetnoj proizvodnji i savršenim performansama. Trenutno naše tvornice opskrbljuju 13 zemalja na 3 kontinenta.

 

Naša mjesta proizvodnje:

Beograd

Tvornica u Beogradu počela je s radom 2001.godine. Danas, samo na ovom mjestu proizvodnje, AbelaPharm proizvede preko 7 milijuna pakiranja godišnje. Mjesto proizvodnje u Beogradu fokusirano je na proizvodnju dodataka prehrani, medicinskih sredstava i robe široke potrošnje, u skladu sa GMP certifikatom.

 

Banovci

Ovo je druga tvornica u vlasništvu AbelaPharm. Tvornica za proizvodnju farmaceutskih proizvoda u Starim Banovcima kupljena je od njemačke STADA Group-e u travnju 2019. godine. To postrojenje je dodatno modernizirano adaptacijom, proširenjem i nabavom novih strojeva, što omogućava značajno širenje poduzeća AbelaPharm.

Barice

Ovo je treća tvornica u vlasništvu poduzeća AbelaPharm. Vrhunski pogon s najvišim GMP standardima, izgrađen od strane Alvogena 2011.god., pruža preduvjete za proizvodnju 20 milijuna farmaceutskih jedinica godišnje. To je omogućilo da se postojeća mjesta proizvodnje specijaliziraju, kao i snažan razvoj portfolia AbelaPharm-a i sve veći udio na tržištu u područjima gastroenterologije, kardiologije, pulmologije i reumatologije.

Pored ulaganja u razvoj novih programa proizvodnje, kao i nadogradnju postojećih proizvodnih programa, tehnologije i obuka zaposlenih, planirano je da do 2021. godine proizvođač AbelaPharm izvozi više od 70% svojih proizvoda u zemlje Europske unije, Azije i Afrike.