Bulardi junior

Prvi i najprodavaniji Saccharomyces boulardii u Hrvatskoj. Već od drugog navršenog mjeseca života. Jedini probiotički soj koji se može uzimati istovremeno s antibioticima. Neizostavan suputnik na vašim putovanjima. Garantiramo deklariranu koncentraciju do samoga kraja roka uporabe. Samo najbolje za vaše najmlađe – BULARDI junior 🙂

Sadrži cink koji doprinosi zdravlju imunološkog sustava.
Neto količina: 10 kapsula (=4,45 g)

11,05 

Isporuka
Vaša narudžba biti će obrađena do 12:00 svakog radnog dana. Ukoliko je narudžba napravljena nakon tog vremena-obrađuje se slijedeći radni dan. Vaš paket će biti pažljivo spakiran i dostavljen na vašu adresu.

Isporuka putem brze pošte

  • Isporuku radimo preko GLS-a i BOX NOW-a
  • Uz paket dobivate fakturu s točnim iznosom u EUR.
  • Ukoliko se pojave bilo kakvi problem vezano uz paket, slobodno nas kontaktirajte na email office@abela.hr i mi ćemo u najkraćem  mogućem roku otkloniti sve komplikacije.

Paket će biti dostavljen u roku od 5 radnih dana, te Vas molimo za razumijevanje ukoliko se zbog nepredviđenih situacija oduži.

Poštarina
  • Cijena poštarine iznosi 3,99 EUR (GLS)
  • Cijena poštarine iznosi 1,90 EUR (BOX NOW)
  • Ukoliko je košarica vrijednosti iznad 25 EUR- BOX NOW je besplatan
  • Ukoliko je košarica vrijednosti iznad 50 EUR-GLS je besplatan

Opis

Sastojci:

 1 kapsula2 kapsule
Liofilizirana kultura Saccharomyces boulardii250 mg
5 milijardi živih stanica*
500 mg
10 milijardi živih stanica*
Cink5mg10mg

*na kraju roka uporabe

Način primjene:

Djeca od 2. mjeseca života do godine dana: 1×1 dnevno.
Djeca od godine dana: 2×1 dnevno odnosno 1×1 dnevno.
Po potrebi, kapsula se može otvoriti, sadržaj isprazniti u žličicu s malo vode i odmah popiti.

Napomene i Upozorenja:

Dodaci prehrani nisu zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Proizvod ne trebaju uzimati djeca preosjetljiva na neki od sastojaka proizvoda. Djeca na terapiji antimikoticima ne trebaju koristiti Bulardi® junior zbog mogućeg izostanka učinka. Kontraindicirana je primjena proizvoda sa Saccharomyces cerevisiae subsp. boulardii kod imunokompromitirane djece, kao i kod djece s centralnim venskim kateterom.