Back to products
PropoMucil pastile, med i limun Original price was: 7,00 €.Current price is: 5,95 €. 5,06 

PropoMucil prašak 200

Kombinacija N-acetilcisteina i pročišćenog ekstrakta propolisa standardiziranog na 12% polifenola.
Neto količina: 10 vrećica

Original price was: 6,75 €.Current price is: 5,73 €. 4,87 

0 days 00 hr 00 min 00 sc
Isporuka
Vaša narudžba biti će obrađena do 12:00 svakog radnog dana. Ukoliko je narudžba napravljena nakon tog vremena-obrađuje se slijedeći radni dan. Vaš paket će biti pažljivo spakiran i dostavljen na vašu adresu.

Isporuka putem brze pošte

  • Isporuku radimo preko GLS-a i BOX NOW-a
  • Uz paket dobivate fakturu s točnim iznosom u EUR.
  • Ukoliko se pojave bilo kakvi problem vezano uz paket, slobodno nas kontaktirajte na email office@abela.hr i mi ćemo u najkraćem  mogućem roku otkloniti sve komplikacije.

Paket će biti dostavljen u roku od 5 radnih dana, te Vas molimo za razumijevanje ukoliko se zbog nepredviđenih situacija oduži.

Poštarina
  • Cijena poštarine iznosi 3,99 EUR (GLS)
  • Cijena poštarine iznosi 1,90 EUR (BOX NOW)
  • Ukoliko je košarica vrijednosti iznad 25 EUR- BOX NOW je besplatan
  • Ukoliko je košarica vrijednosti iznad 50 EUR-GLS je besplatan

Opis

Sastav proizvoda:

Aktivna komponenta 1 vrećica % PU*
Prirodno fementirani N-acetilcistein 200mg **
Suhi ekstrakt propolisa standardiziran na 12% ukupnih polifenola 80mg **

* PU – preporučeni dnevni unos ** dnevne potrebe nisu ustanovljene

Način primjene:

Djeca od 3 do 6 godina: 3 puta dnevno po pola vrećice praška, otopljenog u vodi. Djeca od 6 do 12 godina: 2 puta dnevno po 1 vrećice praška, otopljenog u vodi. Odrasli i djeca starija od 12 godina: 2-3  puta dnevno po 1 vrećica praška, otopljenog u vodi. Sadržaj vrećice otopiti u pola čaše vode, promiješati žličicom ako je potrebno i popiti odmah.

Napomene i upozorenja:

Dodaci prehrani nisu zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života. Proizvod ne trebaju upotrebljavati osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda, kao ni osobe koje boluju od čira na želucu ili dvanesniku. Ne preporučuje se upotreba ovog proizvoda kod trudnica, dojilja i djece mlađe od 3 godine. Oralne antibiotike treba primjenjivati u razmaku od najmanje 2 sata prije upotrebe Herbiko® PropoMucil 100/200/600. Ukoliko se proizvod istovremeno primjenjuje s lijekom nitroglicerin, moguća je pojava glavobolje kao neželjenog djelovanja. Osobe koje boluju od bronhijalne astme ili imaju oslabljenu funkciju dišnih organa, trebaju se prije uzimanja proizvoda Herbiko Propomucil 100/200/600 konzultirati s liječnikom.

Predhodno najniža cena: 5,73 .