PropoMucil prašak 200 Original price was: 6,75 €.Current price is: 5,73 €. 4,87 
Back to products
Enterobiotik Original price was: 5,99 €.Current price is: 5,09 €. 4,33 

Herbiko K2D3

Za zdravlje vaših kostiju. Dodatak prehrani s vitaminima K2 i D3.
Sadrži učinkovitu kombinaciju vitamina K2 i D3, odgovornih za zdrave kosti i bolju pokretljivosti.
Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora, neophodnih za zdravlje kostiju i zglobova. Također doprinosi održavanju normalne razine kalcija u krvi, a vitamin K2 odgovoran je za ugradnju kalcija u kosti.
Neto količina: 60 kapsula (=18,9 g)

11,00 

Isporuka
Vaša narudžba biti će obrađena do 12:00 svakog radnog dana. Ukoliko je narudžba napravljena nakon tog vremena-obrađuje se slijedeći radni dan. Vaš paket će biti pažljivo spakiran i dostavljen na vašu adresu.

Isporuka putem brze pošte

  • Isporuku radimo preko GLS-a i BOX NOW-a
  • Uz paket dobivate fakturu s točnim iznosom u EUR.
  • Ukoliko se pojave bilo kakvi problem vezano uz paket, slobodno nas kontaktirajte na email office@abela.hr i mi ćemo u najkraćem  mogućem roku otkloniti sve komplikacije.

Paket će biti dostavljen u roku od 5 radnih dana, te Vas molimo za razumijevanje ukoliko se zbog nepredviđenih situacija oduži.

Poštarina
  • Cijena poštarine iznosi 3,99 EUR (GLS)
  • Cijena poštarine iznosi 1,90 EUR (BOX NOW)
  • Ukoliko je košarica vrijednosti iznad 25 EUR- BOX NOW je besplatan
  • Ukoliko je košarica vrijednosti iznad 50 EUR-GLS je besplatan

Opis

Opis: 

Redovita uporaba Herbiko K2D3® kapsula pomaže u prevenciji osteopenije i osteoporoze. Čini kosti čvršćima i otpornijima na prijelome, sprječava nastanak i ubrzava cijeljenje prijeloma. Važna funkcija vitamina D3 u tijelu je kontrola apsorpcije kalcija iz hrane u crijevima. Da bi tijelo moglo pravilno iskoristiti kalcij neophodan je vitamin K2 koji ugrađuje kalcij direktno u kosti i sprječava stvaranje naslaga kalcija u mekim tkivima (zglobovi, bubrezi, dojke, krvne žile…). U nedostatku vitamina K2, kalcij se taloži u mekim tkivima i dovodi do dugotrajne opasne kalcifikacije zglobova i organa.
Zato je uz vitamin D3 uvijek potrebno uzimati i vitamin K2.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule):

SASTOJCIu 1 kapsuliu preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule)*PU %
vitamin K2 (menakinon)45,0 μg90 μg120 %
vitamin D3 (kolekalciferol)5,0 μg10 μg200 %

*PU: preporučeni dnevni unos

Način primjene:

Odrasli: 1-2 kapsule dnevno, uz obrok.

Napomene i upozorenja:

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Proizvod ne trebaju uzimati osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 18 godina bez konzultacije s liječnikom. Osobe koje su na medikamentoznoj terapiji (naročito na terapiji antikoagulansima) trebale bi se konzultirati s liječnikom prije uzimanja ovog proizvoda.